Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

15
Jan
Gepost door Redactie om 14:26

Week van de Circulaire Economie

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week zetten circulaire koplopers hun deuren open voor ondernemers.

Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

Nederland, FNV, VCP, Stichting Natuur & Milieu, VNG, IPO, Unie van Waterschappen en Rijksoverheid) vertellen aansluitend over de vervolgstappen.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook de Circular Award uitgereikt. Dit is een verkiezing voor innovatieve projecten, producten of ondernemingen die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Voortrekkers in de Circulaire Economie kunnen zich nog aanmelden als Circular Partner van de Week van de Circulaire Economie, door zelf een evenement of activiteit te organiseren, door de week te sponsoren, of binnen en buiten je eigen organisatie publiciteit te genereren voor de Week!

Kijk voor het programma op de website Week van de Circulaire Economie. Het vindt plaats bij de Fokker terminal in Den Haag.

‹ Agendaoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Zet jij je in voor energie innovaties die de energietransitie helpen realiseren? Herken je dat er va...

De industriële synthese van de hernieuwbare brandstoffen waterstof, syngas, methanol en diesel kan ...

BioBTX zet een cruciale stap in de ontwikkeling van haar technologie nu deze in een pilot wordt opge...