Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

De huidige farmaceutische industrie is een multinationale, geglobaliseerde bedrijfstak die geneesmiddelen en medicijnen produceert in een concurrerende markt. De meeste grote farmaceutische bedrijven hebben hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten of Zwitserland.

De kansen voor biobased pharmaceutica liggen voor een deel bij het vervangen van de medicijnen, maar ook bij de zogenaamde ‘vulstoffen’ en de voor productie gebruikte oplosmiddelen.

Meer informatie is te vinden in het rapport ‘Biobased economy en de farmaceutische industrie’ van Ben van den Broek en Harriëtte Bos (2009).

Links

 

 

Terug
GERELATEERD NIEUWS

Inagro bracht een handleiding uit voor hennep en vlas, begin 20ste eeuw verdrongen, maar 'enorm veel...

In de Milieulijst 2015 zijn diverse mogelijkheden opgenomen voor ondersteuning van Biobased projecte...

Het Zuid-Afrikaanse papierconcern Sappi gaat substantieel investeren  in een proeffabriek voor nan...


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function organisations_get_themes_by_name() in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php:16 Stack trace: #0 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/page.php(119): include() #1 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/users/bio...') #2 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/users/bio...') #3 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/index.php(17): require('/home/users/bio...') #4 {main} thrown in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php on line 16