Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

Het Biobased netwerk groeit continu. Op deze kaart vindt u alle Biobased initiatieven onderverdeeld in Bedrijven, Overheid, Wetenschap en NGO’s. Zet ook u Biobased initiatief op de kaart!

Biobased Netwerk Kaart

Zowel online als offline is de Biobased Economy is zeer actief. Wij zijn representatief op verschillende Social Media. Wij hebben een grote LinkedIn Groep van meer dan 4700 leden en zijn dagelijks actief op Twitter @BiobasedEconomy.

Social Media

Het interdepartementale programma Biobased Economy van het Ministerie van Economische Zaken organiseert twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Hieronder vindt u de verslagen van deze bijeenkomsten: 3 december 2015: Ondernemen in de Biobased Economy, van Kennis naar Kassa, Energiehuis Dordrecht,  23 juni 2015:Biobased economy in Amsterdam – circulair perspectief’ , 20 oktober 2014: Verbinden Agri & Chemie in Assen , 22 mei 2014: Zuidoost Nederland; Bron voor Biobased Economy , 3 december 2013: Biobased ondernemerschap in Oost Nederland , 28 mei 2013: Biobased Economy ontmoet de Creatieve Industrie en zie verder.

Netwerkbijeenkomsten